Tarinamme

Tarjoamme Päiväkoti Little Heroesissa, Helsingin Lauttasaaressa laadukasta varhaiskasvatusta englannin kielellä. Päiväkoti sopii hyvin äidinkielenään englantia puhuville, kaksikielisille lapsille tai lapsille, jotka haluavat oppia toisen kielen. Olemme ensimmäinen päiväkoti Suomessa, joka tarjoaa englanninkielisen opetuksen lisäksi mandariinikiinan sekä suomen kielen kielikerhoja. Olemme siis todellisia edelläkävijöitä kansainvälisessä varhaiskasvatuksessa.

 

Miten kaikki alkoi?

 

Päiväkoti Little Herosien perustajat ovat Jenny ja Annika. Jennyllä on lähes 10 vuoden kokemus kansainvälisisissä yrityksissä työskentelystä Lontoossa. Hänellä on vahva taloushallinnon osaaminen ja hän on työskennellyt tiiviissä yhteistyössä yritysten markkinoinnin ja myynnin ammattilaisten kanssa. Palattuaan Suomeen hän on johtanut perheyrityksen liiketoimintaa . Annika on kokenut ja erittäin pidetty lastentarhanopettaja, joka välittää lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehityksestä ja ideoi mielellään erilaisia aktiviteetteja, joissa tuetaan lapsen yksilöllistä kehittymistä leikin kautta.

 

Ajatus päiväkodin perustamiseen alkoi kehittyä Jennyn mielessä, kun hän etsi ensimmäiselle lapselleen päivähoitopaikkaa muutama vuosi sitten. Hän oli itse kasvanut perheessä, jossa puhuttiin äidinkielenä kiinaa. Suomea hän oppi koulussa ja kavereiden avulla. Koska Ihminen omaksuu parhaiten uuden kielen lapsena, Jenny toivoi, että hänen tyttärensä oppisi kiinaa päiväkodissa. Hän sai kuitenkin pettymyksekseen huomata, että ei löytänyt yhtään päiväkotia, joka olisi tarjonnut kiinankielistä opetusta. Jenny huomasi, että tilanne oli edelleen sama hänen etsiessä päivähoitopaikkaa toiselle lapselleen muutamaa vuotta myöhemmin. ”Kysyntää maailman puhutuimmalla kielellä tarjotulle opetukselle olisi varmasti Suomessakin,” Jenny ajatteli.

 

Jenny tapasi Annikan tyttärensä päiväkodissa. Hän oli nähnyt Annikan työssään ja huomannut, että tämä oli paitsi kokenut ja hauska lastentarhanopettaja, myös ihminen, joka todella välittää lasten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kehityksestä. Ja mikä parasta, Annikasta pitivät sekä lapset että heidän vanhempansa. Hän oli myös hyvä järjestämään erilaisia aktiviteetteja päiväkodin lapsille. Jenny päätti pyytää Annikaa mukaan perustamaan kansainvälistä päiväkotia, ja niin Little Heroesin matka alkoi.