Meidän Tiimi

Annika Hätönen
Päiväkodin johtaja
 
Annikalla on yli 15 vuoden kokemus lasten kanssa työskentelystä. Hän on suosittu lastentarhanopettaja joka nauttii opettamisesta ja välittää lasten kehityksestä. Hänellä on aina uusia ideoita aktiviteetteja varten ja hän etsii uusia tapoja saada lapset mukaan ja innostumaan.
 
"Little Heroesissa johdan kokeneita lastentarhan- ja kieltenopettajia. Tykkään olla mukana päivittäisessä tekemisessä lasten kanssa ja minulla on aktiivinen lastentarhanopettajan rooli päiväkodissamme. Vapaa-ajallani käyn pilates- ja kuntonyrkkeilytunneilla. Olen myös lasteni koulun johtokunnan jäsen sekä aktiivinen vanhempainyhdistyksen jäsen.
Katie Hsu-Malinen
Kielten opettaja
 
Katie opettaa lapsille Mandariinikiinaa ja hänellä on yli viiden vuoden kokemus kielten opettamisesta. Hän on työskennellyt 3-12 vuotiaiden kanssa joten hän ymmärtää eri ikäisten lasten kielten kehityksen vaiheet ja osaa suunnitella eri ikätasoille sopivat kielten opetussunnitelmat. Katie on mestari innostavien ja hauskojen tuntien suunnittelussa, häneltä ei koskaan lopu ideat kesken! Vapaa ajallaan Katie tykää lukea ja matkustaa.

 

Leena Vahervuori
Lastentarhanopettaja
 
Leenalla on lähes 10 vuoden kokemus lasten kanssa työskentelystä. Hänellä on kokemusta myös erityistukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta ja kasvatuksesta.

Little Heroes päiväkodissa Leenalla on aktiivinen rooli liikuntaleikkien sunniittelussa sisätiloissa ja ulkona. Leena on luonteeltaan positiivinen ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vapaa-ajallaan Leena pelaa tennistä ja lukee plajon kirjoja.

 
 
Jenny Law
Toimitusjohtaja
 
Jennyllä on lähes kymmenen vuoden kokemus taloushallinon eri rooleissa työskentelystä Lontoossa. Suomeen palattuaan hän on johtanut perheyritystä.
 
"Little Heroesissa vastaan liiketoiminnan päivittäisistä asioista. Kansainvälisestä taustani johtuen minulla on aktiivinen rooli kielten leikkikerhojen  ja päiväkodin kehittämisessä. Vapaa-ajallallani nautin pyöräilystä, ruoan laitosta ja lasteni kanssa leipomisesta. Nautin paljon myös matkustamisesta uusiin paikkoihin  ja paikalliseen ruokakulttuuriin tutustumisesta "